Email

Anyone else having issues sending email to Novell?

My gwia shows transfer delayed, but I can send/receive email from
anywhere else I’ve tried.

Sure hope they’re not actively blocking me…


Stevo

Stevo wrote:
[color=blue]

Sure hope they’re not actively blocking me…[/color]

Yes we are. :slight_smile:

j/k

Want to send me a test e-mail? jmarton at novell dot com


Does this washcloth smell like chloroform?

Joseph Marton sounds like they ‘said’:
[color=blue]

Yes we are. :slight_smile:

j/k

Want to send me a test e-mail? jmarton at novell dot com[/color]

So my response to Joseph’s comment is…

Wouldn’t surprise me if you were. :-Þ

Incoming!


Stevo

Joseph Marton sounds like they ‘said’:
[color=blue]

Want to send me a test e-mail? jmarton at novell dot com[/color]

So my response to Joseph’s comment is…

After 5 minutes, still shows pending, so I’m guessing it’s going to go
transfer delayed.

Weird thing is, sent three to Rance Burker earlier, statuses are:

11:52am - transfer delayed
2:04pm - transferred
2:10pm - transfer delayed


Stevo

Stevo wrote:
[color=blue]

After 5 minutes, still shows pending, so I’m guessing it’s going to go
transfer delayed.

Weird thing is, sent three to Rance Burker earlier, statuses are:

11:52am - transfer delayed
2:04pm - transferred
2:10pm - transfer delayed[/color]

Yeah and I can tell you from this end that I did not receive your test
e-mail.


Does this washcloth smell like chloroform?

-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

I sent one back in the 14:00 MDT timeframe and it finally went through
three or more hours later. Maybe it’s fixed, or at least catching up…

Good luck.
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v2.0.19 (GNU/Linux)
Comment: Using GnuPG with Mozilla - http://www.enigmail.net/
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=6nEP
-----END PGP SIGNATURE-----

On Tue, 25 Sep 2012 03:45:48 +0000, ab wrote:
[color=blue]

-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

I sent one back in the 14:00 MDT timeframe and it finally went through
three or more hours later. Maybe it’s fixed, or at least catching
up…

Good luck.
-----END PGP SIGNATURE-----[/color]

I sent one back in 1967. It still says pending.

Same here… It’s been going on for a while:
09:17:03 712 MSG 98863 Command: RCPT TO:
09:17:03 712 MSG 98863 Response: 421 Service not available, closing
transmission channel


shaunen

shaunen’s Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=97659
View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=460179

FYI:
----------[color=blue][color=green][color=darkred]

Information Technology Wednesday, September 26, 2012 11:54 AM >>>[/color][/color][/color]

Production Outage Notification

Impact

Please be advised that we are experiencing intermittent delays in
processing inbound e-mail from external systems today. Some of our
e-mail gateways have been rejecting connection requests from other
systems, preventing messages from being received and delivered to
GroupWise mailboxes.

Current State

The IT Messaging Team is working to resolve the issue and has engaged a
support team from the product vendor. At this time, an estimate for
full resolution has not yet been identified. It is expected that the
intermittent delivery will continue for at least a couple more hours.
External e-mail systems will continue to attempt to deliver messages
for several hours; therefore, we do not expect messages to be lost.


Kim - 9/26/2012 1:39:21 PM

kgroneman sounds like they ‘said’:
[color=blue]

The IT Messaging Team is working to resolve the issue and has engaged
a support team from the product vendor. At this time, an estimate for
full resolution has not yet been identified. It is expected that the
intermittent delivery will continue for at least a couple more hours.
External e-mail systems will continue to attempt to deliver messages
for several hours; therefore, we do not expect messages to be lost.[/color]

So my response to kgroneman’s comment is…

So apparently they don’t use Groupwise at Novell?


Stevo

My understanding is that it’s a hardware problem. [shrug]


Kim - 9/26/2012 3:38:35 PM

kgroneman sounds like they ‘said’:
[color=blue]

My understanding is that it’s a hardware problem. [shrug][/color]

So my response to kgroneman’s comment is…

Well it seems to be working better now, whatever they did.


Stevo

Stevo wrote:
[color=blue]

Well it seems to be working better now, whatever they did. [/color]

It’s amazing what a sledgehammer and some duct tape can do.


Does this washcloth smell like chloroform?

Joseph Marton sounds like they ‘said’:
[color=blue]

It’s amazing what a sledgehammer and some duct tape can do.[/color]

So my response to Joseph’s comment is…

LOL! That sounds like my toolbox.


Stevo

Dang…I guess we’re gonna have to start reading email again.


Kim - 9/27/2012 10:59:55 AM

Stevo;2221183 Wrote:[color=blue]

kgroneman sounds like they ‘said’:
[color=green][color=darkred]

The IT Messaging Team is working to resolve the issue and has[/color][/color]
engaged[color=green][color=darkred]

a support team from the product vendor. At this time, an estimate[/color][/color]
for[color=green][color=darkred]

full resolution has not yet been identified. It is expected that[/color][/color]
the[color=green][color=darkred]

intermittent delivery will continue for at least a couple more[/color][/color]
hours.[color=green][color=darkred]

External e-mail systems will continue to attempt to deliver[/color][/color]
messages[color=green][color=darkred]

for several hours; therefore, we do not expect messages to be lost.[/color]

So my response to kgroneman’s comment is…

So apparently they don’t use Groupwise at Novell?[/color]
[/color]

The advisory was not very descriptive, was it? Don’t worry, Novell
still uses Groupwise :cool:

The problem was with a third party product that Novell is using for
spam control. Seems like the old version was working fine, but the
newer version is unable to keep up with the volume of incoming email.


MatthewEhle

MatthewEhle’s Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=39054
View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=460179